Laman

Senin, 22 Oktober 2012

Giveaway of The History of Whoo

Well, aku udah tahu ada brand History of Whoo karena sering bolak-balik di tempat kosmetik di Sogo MKG. Tapi ga tahu dan nggak tertarik buat make, soalnya harganya itu loh.. oh my gosh, ga sanggup buat kantong anak kuliahan kayak aku.. ~(>_<)~ Tapi akhir-akhir ini jd tertarik karena banyak beauty blogger yang mulai ngereview dan bilang bagus banget. Terpaksa harus gigit jari karena produk ini mahal dan masih jarang kutemui di OL shop yang terpercaya.
Salah satu keracun pengen banget gara-gara kak Aini dan kak Eve di my lovely sister. Pengen nyobain banget, soalnya emang jerawat ku udah mendingan, tapi bekasnya itu loh, masih merah-merah.. >_<.
Dan akhirnya karena baca perjuangan kak Merry Christiana di sini jadi makin keracun pengen nyoba! Saat mengeksplor lebih jauh di blognya kak Merry, ternyata dia lagi ngadain giveaway The History of Whoo.. aah... langsung capcus nulis blog buat ikutan! Ahahaha...
Hadiah giveawaynya itu ada:

Whoo Seol Brightening Foam (5 sachet)
Whoo Seol Whitening&Moisturizing Cream (5 sachet)
Whoo Seol Sun Cream Spf 45 (5 sachet)
Whoo Seol Whitening Intensive (5 sachet)
Whoo Brightening Gel (5 sachet)
Whoo Seol Program Kit (5 sachet)
Whoo Seol Sun BB Spf 45 (5 sachet)
Whoo Bichup Jasaeng 4ml

2 PCS DERMAL HONEY MASK

2 PCS DERMAL WINE MASK

 3 LUKE NORE PACK
 
PLUS:
Surprise Gift!!!
Dan ternyata dia juga jual ready stock dan PO nya loh! Wahahaha.. siapa mau beli? Jarang-jarang loh ada OL shop yang jual!
Kalau menurut aku sih, emang amaze banget sama reviewnya kak Merry, bener-bener komplit! Ada History of Whoo, Sulwhasoo, dll. Reviewnya juga komplit. Kayak nasi goreng kompit pake telur! Eeeh.. ini kenapa jadi ngomongin nasi goreng? Tapi sayangnya dari segi blognya itu masih berantakan tata letaknya. Jadi pusing bacanya, karena masih berantakan. Hehehe...
Semoga menang giveawaynya deh, soalnya pengen banget nyoba. Tapi kalau nggak menang mungkin mau coba beli samplenya di kak Merry. Tapi nggak sekarang juga sih.. soalnya aku lagi nabung buat beli tiket konsernya 2PM yang akan datang tanggal 8 Desember 2012 nanti. Mwahahaha... *evil laugh*
Buat yang mau ikutan giveawaynya atau pun belanja dari kak Merry, bisa cek di sini!

Selasa, 09 Oktober 2012

Burt's Bees Lip Shimmer in Rhubarb

It such a long time for review, rite? I want to introduce you to my fave lip shimmer: Burt's Bees Lip Shimmer in Rhubarb! Pucker up your shimmery color!
The explanation from the official web:
Want your lips to speak volumes? Give them a smooch of luminescent color with our luscious Lip Shimmers. Shea Butter and antioxidant-rich Fruit Oils moisturize, nourish and soften lips naturally and lovingly. Choose our Radiance Lip Shimmer for a sheer glow or try one of our other beautiful shades. Now in three fresh and flattering new colors: Cherry, Plum and Strawberry!

• Nourishes and moisturizes lips with Vitamin E and Beeswax
• Enriched with Sunflower and Coconut Oils
• Invigorates with Peppermint flavor
• Comes in 12 shimmering shades including new Cherry, Plum and Strawberry
There are 12 colors for this lip shimmer:
1. Peony
2. Caramel
3. Champagne
4. Guava
5. Radiance
 
6. Rhubarb
7. Raisin
 
8. Fig
9. Plum
10. Cherry
11. Watermelon
 
12. Strawberry
Actually, this is my sister's, but because there is mint sensation in this lip shimmer, she gave it to me. She couldn't bear it. But for me, I love this sensation! Yeah, well for some people find it very annoying. When you see the color in rhubarb maybe you'd think that isn't it too dark for lip shimmer? The answer is not. I think lip shimmer is like a lip gloss+lip stick with no excessive glossy "habis makan gorengan" effect. Well, some people didn't like it, rite? And I think it is the answer of people with dark lips a.k.a. thick lips! Not all people have pinkish thin lips, rite?
And this is the actual photo of my lip shimmer:

 It is so small! It's only 0.09 oz / 2.6 gr.
 There is a hole in the middle.
Swatches:
 Without flash
 With flash
 Bare lip
With lip shimmer

See how different it is! When you use it would make natural healthy color! I really love it! The staying power is so-so I think. If you eat and drink it would erased faster, but if you are not using it for eat or drink it will stay longer.

Pro:
  • Natural healthy color
  • Didn't make my lips dry
  • There are many choices
  • Mint sensation (may be cons though)
  • Travel friendly
  • Not too "lebay" gloss
Cons:
  • Mint sensation
I will absolutely buy it again if mine is run out!
 

Joining Giveaways in October

1. Circle Lens Giveaway by Uniqso

For the first giveaway that I joined in October will be from one of my fave blog, cominica! It is an international giveaway held with the support from uniqso. There will be 3 winners, and each winner can choose 1 pair of circle lens! You can join here!
2. Rinicesillia's Second Giveaway
Prizes list:
1. My Beauty Diary Q10 Rejuvenating Mask (2 pcs)
2. Etude House Moistfull Collagen Trial Kit (2 set)
3. Tony Moly Hanbang Mask Sheet Licorice
4. Tony Moly Natural Pulp Essence Mask Sheet Honey
5. Tony Moly Premium Eyelash XL
6. Etude House Dear My Blooming Cheek PP501
7. Holika Holika Jewel Light Waterproof Eyeliner #1 Black & #8 Pink
8. Etude House Marble Marble Blusher #3 Rose Marble Peach
9. Tony Moly Mini Bunny Hand Cream Sweet Pink
10. Tony Moly Princess Fruit Gloss #3
11. Tony Moly Premium Eyelash IVI
12. Tony Moly Cats Wink Mascara Curling & Longlash
13. Sample Skin Food Sparkling Pore Cream
14. Sample Face Shop Face It Primer Shimmering
15. Sample Skin Food Aloe BB Cream #1
16. Sample Skin Food Black Sugar Mask Wash-off
17. Sample Skin Food Mushroom BB Cream #2
18. Sample Etude House Precious Mineral BB Cream Bright Fit W13
It is quite a lot of prize right? So what are waiting for? Come join in here!
3. Marshadnb x @Gita_Geo Giveaway

  • Disponsori oleh @Gita_Geo
  • Berakhir tanggal 1 November 2012 jam 24:00 WIB
  • Tidak dipungut biaya apapun
  • Yang menang WAJIB mengirimkan fotonya memakai contact lens dari @Gita_Geo ya ^^ nanti kirim foto lewat twitter dan mention @Gita_Geo ya :D
  •  Dalam giveaway ini kamu bisa dapat 1 lens, pilih antara Pandora Milkshake or Geo edge (aqua blue).
  • You can join here  
 4. Hanaiyzm' Birthday Giveaway
The prizes are:
  • 1st winner: I am eyeing for the kose!
  • 2nd winner:
  You can joining here!
 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com