Laman

Rabu, 26 September 2012

Make Up and Style Challenge From Muimiu

Muimiu is having a giveaway! And you know what is the prize? It is not ordinary beauty stuff, but it is a Big Bang Alive Tour Concert ticket!
 
 
Actually I am joining because my dearest friend is a huge fans of big bang. I want to win the ticket for my friend! :D You can joining too in here.
Do you know Ga In from Brown Eyed Girls? Yeah, she is going to release a new solo album soon. And today the trailer is released. I always love BEG's song! And she is one of my favorite! As soon as I watch the trailer I want to try her make up! And it end up I choose her for this challenge.
Trailer ini adalah trailer lagunya yang berjudul "Tinkerbell". I love tinkerbell!
Well, saat lihat ini tolong diingat beberapa perbedaan wajah ku dan Ga In. Dia kulitnya putih, aku kuning. Wajahnya kecil, aku bulat. Dia monolid, aku double eyelid. Rambutnya pirang, aku hitam. But I try to make up as closely as her for my friend!
And here it is! BEG's Ga In
And this is me!
Well, make up ku bisa dibilang versi exoticnya Ga In! XD Actually it is too hard for me to take that picture! Karena it is almost like, no make up make up, right? I think it is hard to catch the difference from before and after for no make up make up. Tadinya mau tulis tutorial step per stepnya, but when I realized, I already finished! Damn.. Tapi nggak apa-apa kan cuma kayak FOTD? Ihihihi... I wish I could win! So I can give the ticket for my friend! :D
Bisa dilihat disini diperlukan alis yang agak tebal. Dan karena alisku nggak tebal, jadi aku pakaikan eyebrows pencil agak tebal. Mirip shinchan euy aslinya!
Untuk eyelinernya, yang diatas pakai style eyeline yang biasa aja, cuma agak dibuat panjang. Dan untuk yang di bawah, pakai eyelinernya pas di tengah-tengah mata aja, pas dibawah bola mata kalau bola mata  lagi lihat lurus. Dan aku tambahkan jewelry seal untuk efek tear dropsnya. Tenang aja, ini lemnya nggak kuat kok! Jadi nggak bikin sakit.
Untuk eyeshadow dan blush pakai seperti biasa, nothing special technique.
Lipsticknya ini yang agak tricky. Awalnya pakai lipstick wardah, but it end up too soft pink. Jadi warnanya nggak masuk di kamera, kesannya masih kayak nggak pakai lipstick, lalu aku tambahin Burt's Bees Lip Shimmer yang warna rhubarb, dan jadi keluar deh warna yang diinginkan. Burt's Bees ini adalah salah satu favorite aku, warnanya natural, keluar kalau difoto maupun aslinya, dan nggak bikin bibir kering.

What I use in that photo:
Lipstick : Wardah + Burt's Bees Lip Shimmer
Blush : Wardah
Eyeliner : Unbranded (beli di pasar, dan wow banget! Non-smudge, waterproof, easy to apply, and pitch black)
Eyebrows : Wardah
Face : Skin Food Mushroom Multi Care BB Cream SPF 20 PA+ and my dermatologist's loose powder
Tear : Jewelry Seal
Eyeshadow : Wardah dan Revlon

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com